top of page

Ripustuskiskot

Ripusta taulusi helposti, Stas-taulunripustuskiskoilla se onnistuu.

Seinään tai katonrajaan asennetuista kiskoista taulut roikkuvat huomaamattomilla ja venymättömillä perlonlangoilla ja niiden paikkoja on helppo muutella.

TAULUKISKOT MEILTÄ

Myymme laadukasta STAS – ripustuskiskojärjestelmää. Kauttamme myös täyden palvelun asennukset Hämeenlinnan seudulla, tarvittaessa myös ripustamme taulut seinillenne.  Ota yhteyttä >>  

Katso asennusvideo täältä >>

EI REIKÄÄ KESKELLE SEINÄÄ

Verkkokaupastamme voit ostaa 200 cm kiskoa ja ripustustarvikkeita helposti ja nopealla toimituksella. Pidemmät 300 cm kiskot on saatavilla myymälästämme.

TAULUKISKOJEN EDUT

Ripustuskiskot on hyvä asentaa huoneen katonrajaan, josta kiskoon tulevilla ripustuslangoilla taulut on helppo ripustaa. Vaivaa ei tarvitse juurikaan nähdä enempää kuin 1-2 taulun seinälle laittamiseen perinteisellä taulun ripustamismenetelmällä.

Asennettuasi ripustuskiskot sinun on helppo taulu kerrallaan ripustaa vaikka koko kyseinen seinä tauluja täyteen. Näin ripustamiesi taulujen ja taiteen uudelleen sijoittelu on kuin lasten leikkiä ripustuskiskojen asentamisen jälkeen.

Ripustuskisko on kaiken kaikkiaan helpoin ja tyylikkäin tapa ripustaa taulut kotiisi. Rakenne on myös hyvin huomaamaton. 

Älykkään Cobra-kiinnikkeen ansiosta voit helposti asetella uudet ripustuslangat kohtaan kuin kohtaa eikä ole tarvetta pujottaa uusia ripustuskoukkuja kiskojen päistä joka olisi usein selvästi hankalampaa ja aikaa enemmän vievää. Siisti ja tasokkaasti asennettu Stas ripustusjärjestelmä kodissasi on varmasti oiva keino nostaa huoneistosi arvoa pysyvästi.

HANKI GALLERIAKISKOT KOTIISI

Täältä saat näppärästi tilattua kiskot tykötarpeineen suoraan kotiovellesi.

Tilaa täältä >>  tai tule hakemaan putiikista!

Ripustuskisko omaan kotiin
Galleriakisko
Ei reikää seinään
Ei reikiä keskelle seinää
Kiskot joihin ripustetaan taulut
Oma galleria kotiin
stas5.png
stas2.png
stas3.png
stas1.png
stas4.png
bottom of page