top of page

Maksuehdot

• Maksuehdot:
 
Maksupalveluntarjoaja
 
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
 
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2 Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com
 

OSTOEHDOT

On tärkeää tutustua voimassaoleviin ehtoihin ennen tilauksen tekemistä. Seuraavat ehdot säätelevät suhdetta sinun asiakkaana ja Ilen kehys Oy:n välillä asioidessasi verkkosivullamme internetissä:

OSTOEHDOT (YHTEENVETO):

  •  Ilen kehys Oy toimittaa ainoastaan Suomen sisällä. 

  • Sinun täytyy olla 18 vuotta täyttänyt voidaksesi asioida meillä. Vaihtoehtoisesti sinulla tulee olemaan ostokseen huoltajan lupa.

  • Kun asioit meillä, hyväksyt samalla tietosuojakäytäntömme koskien henkilötietojen tallentamista ja käsittelyä.

  • Tilauksesi ovat sitovat ja kaikki petollinen toiminta ja vilpilliset sekä toisen henkilön nimissä tehdyt, luvattomat tilaukset ilmoitetaan poliisille.

  • Sinulla on 90 päivän oikeus peruuttaa kauppasi toimituksen saapumispäivästä. Siinä tapauksessa sinä vastaat palautuskuluista. Pidätämme oikeuden palautettavan tuotteen mahdolliseen arvonvähennykseen ennen kuin suoritamme maksupalautuksen 14 päivän sisällä palautuksen vastaanottamisesta.

  • Peruuttamis- ja palautusoikeus EI koske mittatilaustyönä tehtyjä tilauksia.

  • Tuotteesi lähetetään tavallisena Postin pakettina haettavaksi noutopisteestä tai kotiinkuljetuksena. Lisätietoja sekä tietoja toimituskustannuksista löydät alempana.

  • Mikäli tilauksesi on vahingoittunut korvaamme sen uudella samanarvoisella tuotteella tai palautamme maksusuorituksesi kokonaisuudessaan. Näissä reklamaatioissa vastaamme kaikista kuljetuskuluista.

  • Sovellamme kuluttajasuojalain säännöksiä koskien virhevastuuta ja tarjoamme vähintään kuuden (6) kuukauden takuun kaikista tuotteistamme.

  • Pidätämme oikeuden tuotteiden loppuunmyyntiin, mahdollisiin kirjoitusvirheisiin, sekä kuvien mahdollisiin värisävyeroavaisuuksiin eri näyttöpäätteissä.

TÄYDELLISET OSTOEHDOT:

Tilaukset
Tilaukset ovat sitovia. Toisen henkilön nimissä tehty tilaus ilman tämän lupaa, tai tilaus joka on tehty tavalla, joka johtaa taloudelliseen haittaan Ilen kehys Oy:lle, tai joka muuten vahingoittaa Ilen kehys Oy:ta ilmoitetaan poliisille.

Hinnat
Ilen kehys Oy:n verkkosivulla ostotilanteessa ilmoitettu hinta on voimassa oleva hinta. Ellei toisin ilmoiteta, hinta on liikevaihtoveron sisältävä kappalehinta. Pidätämme oikeuden mahdollisiin kirjoitusvirheisiin.

Tietokoneen näyttöruudun värintoisto
Olemme tehneet parhaamme, jotta värien ja kuvan toisto sivullamme olisi oikea. Emme voi kuitenkaan taata täysin samaa väriä kuin kuvaruudussasi oleva, sillä eri näyttöruutujen värisävyt saattavat olla erilaisia, emmekä voi vastata tietokoneesi näyttöruudun värintoistosta.

Ikärajoitus
Sinun tulee olla 18 vuotta täyttänyt voidaksesi asioida Ilen kehys Oy:lla. Jos tilaaja on alle 18-vuotias, tulee hänen esittää huoltajan lupa ennen kaupan tekemistä.

Henkilötietojen tallentaminen
Asioidessasi Ilen kehys Oy:lla tulee sinun hyväksyä henkilötietojesi tallentaminen yksityisyydensuojakäytäntömme mukaisesti. Meille jättämiäsi henkilötietoja käytetään vain yrityksen sisällä hyvän palvelun takaamiseksi tulevissa ostoksissasi. Voimme käyttää niitä myös lähettääksemme sinulle liikkeemme erikoistarjouksia sekä uutiskirjeemme, jos valitsit haluavasi tilata sen. Lisäämme asiakastietokantaamme seuraavat henkilötiedot:
Etu- ja sukunimi
Henkilönumero
Osoite
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

 

Lähetyskustannukset
Lähetyskustannukset riippuvat tilauksestasi. Näet koko ajan ostoskorisi kokonaishinnan. 

Lunastamattomat lähetykset
Asiakkaan vastuulla on ilmoittaa voimassaoleva ja oikea toimitusosoite. Jos Ilen kehys Oy jostain syystä saa takaisin noutamattoman paketin, pidätämme itsellemme oikeuden veloittaa 29.50 euron kulukorvauksen ostosummasta riippumatta peittääksemme hallinnolliset kustannukset sekä lähetys- ja palautuskustannukset.

Kuljetuksessa vahingoittuneet tuotteet
Vastaanottaessasi tuotteen saattaa se olla vanhingoittunut kuljetuksen aikana. Ilmoita siinä tapauksessa vahinko suoraan jakelijalle, helpoimmin paketin noutopaikkaan. Jos vahinko on selkeästi huomattavissa pakkauksesta, voit palauttaa sen jo vastaanottotilanteessa.

Kuitti/ Tilausvahvistus
Tilauksen lähettämisen yhteydessä saamasi sähköpostivahvistus toimii kuittina. Halutessasi paperikuitin pyydämme sinua lähettämään sähköpostin osoitteeseen info@raamidaamit.fi niin lähetämme sen sinulle. 

Takuu
Ilen kehys Oy noudattaa kuluttajansuojalakia, ja antaa vähintään 6 kuukauden takuun kaikille tuotteille. Useimmissa tapauksissa myönnämme saman takuun kuin tavarantoimittaja. Tämä on useimmiten yksi vuosi.

Tämä takuu ei ole voimassa:
-Vahingon tapahtuessa tuotteen vastaanottamisen jälkeen
-Laiminlyödessä tuotteen käsittelyä tai sen tuhotessa tahallaan
-Epätavallisessa tuotteen käytössä
-Jos olet laiminlyönyt huolto- ja/tai hoito-ohjeita.
Kuluttajansuojalain mukaisesti voit myös ilmoittaa tuotteessa ilmenevästä valmistusvirheestä aina kolmeen vuoteen asti tuotteen ostamisesta.

Palautusoikeus / Avoin kauppa
Sinulla on aina täysi palautusoikeus 90 päivän sisällä tuotteiden vastaanottamisesta. 
Voit lähettää paketin takaisin meille valinnaisen kuljetusyhtiön kautta. Sinun ei tarvitse ilmoittaa palautusta meille etukäteen, lähetä vain tuote suoraan meille. Pidätämme oikeuden mahdolliseen arvonvähennykseen jos tuote ei ole hyväksyttävässä kunnossa (Tarvitsemme aikaa saadaksemme tuotteet jälleen myytävään kuntoon). Tuote on palautettava alkuperäispakkauksessaan. Muista pakata tuotteet hyvin kuljetusvahinkojen estämiseksi. Saatuamme palauttamasi tuotteet, maksamme rahasi palautetusta tuotteesta takaisin 14 päivän kuluessa ilmoittamallesi tilille.

Palautuksen lähettäminen meille
Lähettäessäsi palautuksen meille vastaat itse palautuksen kustannuksesta, emme maksa tätä takaisin. Pakkaa pakettiin myös pakkauslista jonka sait tilauksen kanssa, johon merkitset mitkä tuotteet haluat palauttaa. Paketin voit lähettää meille valinnaisen kuljetusyhtiön kautta. Muista pakata lähetyksesi hyvin, jotta tuotteet eivät mene rikki kuljetuksessa.

Tuotteiden, jotka voidaan lähettää normaalisti Postin noutopisteeseen (paketin maksimikoko 75x105 cm), palauttaminen maksaa 5.90 €. Suurempien tuotteiden, jotka lähetetään kotiinkuljetuksella, palautus maksaa 39.50 €. Näiden tuotteiden kohdalla sinun täytyy ottaa asiakaspalveluumme yhteyttä jos haluat tehdä palautuksen.

Palautusosoite:
Ilen kehys Oy

Raatihuoneenkatu 4, 13100 Hämeenlinna

Jos et ole avannut tuotteita, saat koko summan takaisin (myös toimitusmaksun jonka maksoit tilatessasi tuotteet), jos tuotteet ovat avattuja tai käytetyssä kunnossa, meillä on oikeus mahdolliseen arvonvähennykseen.

Huomaa, että lunastamatonta lähetystä EI katsota palautetuksi tai ostoksen katumiseksi. Sinun täytyy aina hakea tilattu paketti, jonka jälkeen voit palauttaa sen normaalilla palautustavalla.

Palautussoikeus EI koske mittatilattuja tuotteita, kuten mittatilauskehyksiä, mittatilattuja aukkopahveja/paspartuureja tai mittatilauspeilejä.
Palautusoikeus EI myöskään koske henkilökohtaisia julisteita tai valokuvia/suurennoksia.

Reklamaatio
Jos näet pakettia avatessasi, että tuote on vahingoittunut, tulee sinun tehdä siitä meille ilmoitus. Sen jälkeen korvaamme sen sinulle sopivalla tavalla, joko uudella, samanarvoisella tuotteella, tai palauttamalla rahat. Sinulla asiakkaana ei myöskään ole siitä aiheutuvia lähetyskustannuksia, vaan maksamme luonnollisesti lähetyskustannuksesi. Reklamaatiota tehdessäsi ota meihin yhteyttä sähköpostiosoitteeseen info@raamidaamit.fi ja ilmoita sähköpostin aiherivillä että kyse on reklamaatiosta. Tällöin autamme sinua palauttamaan tuotteen parhaalla mahdollisella tavalla.

Kuluttajansuojalaki oikeuttaa sinut reklamoimaan tuotteen 3 vuoden kuluessa edellyttäen, että tuote oli toimitustilanteessa virheellinen. Älä kuitenkaan pitkitä virheestä ilmoittamista, vaan tee se heti. Erimielisyyksissä, joita emme pysty yhdessä ratkaisemaan, suosittelemme kääntymistä Kuluttajansuojalautakunnan puoleen. Seuraamme aina heidän suosituksiaan.

Erimielisyys
Kaikki verkkokaupasta ja siellä tapahtuvista ostoksista johtuvat erimielisyydet ratkaistaan pääsääntöisesti sopimalla asiakaspalvelumme kanssa käydyissä keskusteluissa. Jos riitakysymys ei ratkea yhteisymmärryksessä kanssamme, on asiakkaalla oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). Voit myös tehdä valituksen Euroopan Komissionin sivuston kautta (ec.europa.eu/consumers/odr) josta asia kulkeutuu eteenpäin puolueettomaan kansalliseen riidanratkaisuelimeen, jonka avustuksella voimme sovitella erimielisyyttä ja saada aikaan ratkaisun tuomioistuimen ulkopuolella.

Asiamieskuluja ei korvata, koska Kuluttajaneuvonta ja Kuluttajariitalautakunta tarjoaa veloituksetta apua mahdollisten erimielisyyksien ratkaisemiseen kanssamme.

Muuta
Kaikkia myymiämme tuotteita voidaan käyttää Suomessa. Tuotteen niin vaatiessa on niihin saatavilla myös ruotsinkielinen käyttöohje fyysisessä tai digitaalisessa muodossa.

Pidätämme itsellämme oikeuden loppuunmyyntiin sekä mahdollisiin kirjoitus/tekstivirheisiin sekä kuvien mahdolliseen värisävyjen erilaisuuteen eri näyttöpäätteissä.

Kaikki tuotteet pysyvät Ilen kehys Oy:n omaisuutena, kunnes niiden täysi maksu on vastaanotettu. Kaikki petosyritykset ja väärennetyt tilaukset ilmoitetaan poliisille.

TOIMITUSEHDOT

Verkkokauppa
 

www.raamidaamit.fi

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.
 

Tilaaminen
 

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.
 

Maksaminen ja maksutavat
 

Maksupalveluna toimii Checkout tai Klarna Checkout, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Klarna AB:n (Klarna AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm) ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt RaamiDaamit Oy yleiset ehdot.
 

Tilaus- ja maksuvahvistus
 

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

RaamiDaamit Oy

Raatihuoneenkatu 4, 13100 Hämeenlinna

info@raamidaamit.fi
 

Toimitustavat ja -kulut
 

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty.


Toimitusaika
 

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista. Normaali toimitusaika 4 päivää- 4 viikkoa.


Palautusehdot

Ota heti yhteyttä meihin jos tuote on viallinen tai ei miellytä.
 

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.


Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.
 

 

HUOM: EI PALAUTUS- TAI VAIHTO-OIKEUTTA TAULUIHIN JOISSA ON OMA KUVA tai ON MITTATILAUSKEHYS!

TIETOSUOJA

Sivustomme vierailijoiden yksityisyys on meille hyvin tärkeää, ja olemme sitoutuneet suojelemaan sitä. Tämä tietosuojakäytäntö kertoo, mihin käytämme henkilötietojasi. 

Voit lukea selosteen tästä >>

 

Tietosuojaseloste RaamiDaamit Oy

bottom of page