top of page

Yleisimmät   kysymykset

Mikä taidelainaamo?

Taidelainaamo eli artoteekki välittää taiteilijoiden teoksia. Valikoimassa on monipuolisesti maalauksia, grafiikkaa, veistoksia ja valokuvia.

Lainaaminen tapahtuu kuukausijaksoissa ja vuokra määräytyy teoksen hinnan mukaan ja laina-aika on max 20 kk, teoksen hinta jaetaan 20:llä kk:lla. Teoksen voi lunastaa omakseen kertaostona tai kuukausimaksua maksamalla kunnes teos on kokonaan maksettu. 

Lainaaminen

Taidelainaus etenee kuukausijaksoissa, perussopimus tehdään toistaiseksi. Asiakas voi halutessaan palauttaa teoksen Taidelainaamoon, jolloin lainasopimus päättyy välittömästi.
Pitäessään teoksen asiakas sitoutuu maksamaan kuukausivuokraa ja noudattamaan Taidelainaamon sääntöjä koko laina-ajan kunnes teos on palautettu tai lunastettu. Vuokra maksetaan kuukausittain etukäteen ja se määräytyy teoksen hinnan perusteella laina-aika max 20 kk.

Teoksen voi lunastaa omakseen kertaostona tai kuukausimaksua maksamalla kunnes teos on kokonaan maksettu. Kehystämättömät grafiikanvedokset ja piirrokset asiakas sitoutuu lunastamaan omakseen heti, ts niitä ei lainata.

Lainaaja on velvollinen korvaamaan teokselle ja/tai kehyksille laina-aikana aiheutuneet vahingot. Teokset lainataan Taidelainaamosta siinä kunnossa kuin ne ovat lainaushetkellä.

Varaaminen

Asiakas voi varata teoksen viikoksi. Varauksia otetaan vastaan myös netin kautta, puhelimitse ja sähköpostitse. Varaus ei ole sitova.

Kertaosto

Asiakas voi ostaa teoksen Taidelainaamosta kertaostona. Maksuvälineinä käyvät käteinen sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Lahjakortti

Ilahduta lahjakortilla!

Taidelainaamon lahjakortti tarjoaa saajalleen laadukkaan taidelainaamovalikoiman. Lahjakortin saaja pääsee valitsemaan itselleen mieluisan teoksen, joko vuokralle tai omaksi.

Lahjakortin voi lunastaa haluamalleen summalle ja se on voimassa vuoden ostopäivästä.

RaamiDaamit taidelainaamo

Tarjoamme teille monipuolisen valikoiman mielenkiintoisesta kattauksesta taidetta. Olemme minimoineet välityspalkkiomme jotta tekijät saisivat mahdollisen suuren palkan työstään. Tue suomalaista taiteilijaa, poikkea ihastelemaan teoksia paikanpäälle. Nähdään!

bottom of page