RIPUSTUSKISKOT

Ripustuskiskojen kiinnitys on todella helppoa. Maalausten tai taulujen paikkojen muuttelu ei voisi olla helpompaa käyttämällä ripustuskoukkua ja -lankaa. Käyttämällä järjestelmäämme sinun ei tarvitse enää porata reikiä keskelle seinääsi. Kun ripustuskiskot on kerran asennettu, voit järjestellä ja uudelleenripustaa taulusi kerta kerran jälkeen ilman nauloja ja ruuveja. Se on sijoitus josta hyödyt kodissasi ja toimistossasi.

Sopiiko se minulle?

STAS taulujen ripustusjärjestelmät sopivat täydellisesti kaikkiin tiloihin ja ne voidaan asentaa kaikkiin seinä- ja kattotyyppeihin. Tarjoamme ripustusjärjestelmiä joka kukkarolle. Oli kyseessä asunto, toimisto, koulu, museo, hoitolaitos, hotelli tai julkinen rakennus, STAS sopii joka paikkaan ja on kätevä missä tahansa paikassa. Jos tilassa on seinät, ripustuskiskot on sopiva ratkaisu sinulle!

Kiskoja on saatavilla kahden metrin tankoina (myös kolmen jos nouto liikkeestä). Kisko asennetaan katonrajaan nastoilla, jotka ruuvataan seinään noin 30 senttimetrin välein. Kisko napsautetaan nastoihin kiinni. Siimat kiinnitetään kiskon uraan ja niitä voi liu’uttaa vaakasuunnassa. Koukut kiinnitetään siimoihin ja niitä voi liikutella pystysuunnassa. Useamman koukun voi asentaa yhteen siimaan.

Meiltä saa tilattua asennuspalvelun tarvittaessa.