top of page
Suvi ja Jouni.jpg

Taidelainaamo

Tutustu taiteilijoihin ja heidän teoksiinsa.

Miten lainaan ?

Hanki uniikkia taidetta vaivattomasti ja tue samalla taiteilijoita! Taidelainaus mahdollistaa laadukkaan taiteen hankkimisen matalalla kynnyksellä, se etenee kuukausijaksoissa ja lainaussopimus tehdään toistaiseksi. Voit milloin tahansa palauttaa vuokraamasi teoksen taidelainaamoon jolloin laina päättyy välittömästi ts. teosta voi vuokrata esim kuukauden tai puoli vuotta. Voit myös pitää teoksen ja lunastaa sen omaksesi jolloin sitoudut maksamaan kuukausimaksua erämaksuina koko laina-ajan, kunnes teos on lunastettu. Kk-maksut hyvitetään teoksen myyntisummasta jos ostat sen itsellesi.

Lainaaminen ja ostaminen

Taidelainaus on taiteen vuokraamista tai ostamista osamaksulla ilman korkoa tai muita maksuja. Vuokraamalla teoksen voit tutustua siihen rauhassa kotonasi ennen ostopäätöstä. Halutessasi voit palauttaa teoksen takaisin taidelainaamoon. Tai ostaa sen itsellensi, maksettu vuokra hyvitetään ostettaessa teoksen myyntihinnasta.

Jos haluat lunastaa teoksen, voit maksaa loput erät kertamaksuna tai osamaksuerinä kuukausittain. Kaikki taidelainaamon teokset ovat hankittavissa myös kertaostona.

Teokset lainataan taidelainaamosta siinä kunnossa kuin ne ovat lainaushetkellä. Lainaaja on velvollinen korvaamaan teokselle ja/tai kehyksille laina-aikana aiheutuneet vahingot.

Teoksen kuukausimaksu määräytyy sen myyntihinnan mukaan. Maksu maksetaan kuukausittain etukäteen. Kehystämättömät grafiikanvedokset ja piirrokset lunastetaan heti (ei vuokrausta).

Teosten kuukausivuokrat

Taideteoksen kuukausivuokra määräytyy teoksen myyntihinnan mukaan ja se maksetaan kuukausittain etukäteen. Kk-vuokra on teoksen hinta jaettuna 20 kk:lla. Enimmäis vuokra-aika on siis 20 kk. Jos teos maksaa 2000 €, on 20 kk:n laina-ajan vuokra 100 €/kk (2000 €:20 kk=100€/kk  20 kertaa). Jos teos maksaa 200 €, vuokra 10 €/kk. ​

Taidelainaamo RaamiDaamit

Taidelainaamo välittää taiteilijoiden teoksia. Kattavassa valikoimassamme on monipuolisesti erilaisia teoksia.
Töiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Teosten värit poikkeavat tietokoneympäristössä aina hieman alkuperäisestä.

Varaaminen

Voit varata teosta viikon ajan jos et heti pääse paikan päälle katsomaan teosta tai jos haluat miettiä lainauspäätöstä hetken aikaa. Varaus ei ole sitova.

Taiteilijoita rivissä ja yksi kehystäjä
bottom of page